Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Γι΄ αυτόν τον αγώνα αξίζει να λιώσεις παπούτσια…

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 10:30 μαζί με τον Σύλλογο Δρομέων Πειραιά, με την συνεργασία του Σ.Ε.Φ και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, τρέχουμε στον 26o ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ , αφιερωμένο στην  κοινωνική αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Με το μήνυμα ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε και να δημιουργήσουμε συνθήκες μεγαλύτερης κοινωνικής συνοχής  σεβόμενοι και υποστηρίζοντας  έμπρακτα  τους αδύναμους και διαφορετικούς  της κοινωνίας  μας, καλούμε  όσες και όσους θέλουν να αγωνιστούνε  για όλα αυτά μαζί μας , σε ένα αγώνα δρόμου όπου αξίζει να λιώσεις παπούτσια…
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πειραιάς 12 Οκτωβρίου 2012


   26ος ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012



Λίγες μέρες έχουν απομείνει για το μεγάλο γεγονός του Σ.Δ.Υ.Πειραιά. τον ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟ Δρόμο Υγείας, στη μνήμη του μεγάλου πατριάρχη του Μαζικού – Λαϊκού Αθλητισμού Χρήστου Βαρτζάκη.


Φέτος ύστερα από πολλά χρόνια ο αγώνας επιστρέφει στα όρια της έδρας του συλλόγου και μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω όταν ξεκίνησε πριν από 26 χρόνια στο χώρο του σημερινού Σ.Ε.Φ.. Ο Χρ. Βαρτζάκης ήταν μάχιμος ακόμη και έπαιρνε μέρος σε όλους τους αγώνες εκείνης της εποχής.

Σήμερα τα δεδομένα των συμμετοχών έχουν αλλάξει και μια πολύχρωμη λαοθάλασσα πλημμυρίζει τους χώρους όπου γίνονται αγώνες, που έχουν χαρακτήρα γιορτής αλλά και αναδεικνύουν ζωτικούς χώρους για αθλητισμό και πολιτισμό.


Η παραλιακή ζώνη του Φαληρικού Δέλτα οφείλει να δώσει τα πλεονεκτήματά της στις διεξόδους που αναζητούν όλοι οι πολίτες του λεκανοπεδίου για άθληση, αναψυχή, καθαρό περιβάλλον και πολιτισμό. Ο 26ος ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟΣ θα δώσει το έναυσμα για μεγαλύτερες και ουσιαστικότερες διεκδικήσεις απ’ τους πολίτες σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους.


Ο αγώνας των 15.000 μ. θα ξεκινήσει στις 10:30΄ π.μ. από τον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στη μεγάλη πλατεία με τους φοίνικες, δεξιά του σταδίου και πολύ κοντά στο τέρμα του Τραμ & του Ηλεκτρικού(Ν. Φάληρο). Η εξέλιξή του θα είναι κατά μήκος του παραλιακού παράδρομου της Ποσειδώνος μέχρι τα όρια του ιστορικού ΄΄ΑΒΕΡΩΦ΄΄ και θα επιστρέφει στο ίδιο σημείο αφού οι δρομείς πραγματοποιήσουν δύο όμοιες διαδρομές μέχρι τη λίμνη μπροστά στο Σ.Ε.Φ.. Ο αγώνας των 2.000 μ. για παιδιά θα ξεκινήσει 5΄ μετά την εκκίνηση των 15 χλμ. και θα διατρέξει περιμετρικά το Σ.Ε.Φ., όπου θα ανακαλύψετε ομορφιές που ενδεχόμενα δεν τις έχετε αντιληφθεί.


Ο αγώνας διεξάγεται σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Σ.Ε.Φ. και έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Ο 26ος ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟΣ, όπως και οι προηγούμενοι αγώνες του Σ.Δ.Υ.Πειραιά είναι θεματικός. Φέτος είναι αφιερωμένος στην ΄΄Κοινωνική Αλληλεγγύη & τον Εθελοντισμό΄΄ , όπου όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε και να δημιουργήσουμε συνθήκες μεγαλύτερης Κοινωνικής Συνοχής. Η διοργάνωση συνεργάζεται με τον Κοινωνικό Φορέα ΄΄ΚΛΙΜΑΚΑ΄΄ για να έρθουμε πιο κοντά στους αδύναμους και άστεγους συμπολίτες μας.



Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο site του Σ.Δ.Υ.Πειραιά: www.sdyp.gr μέχρι την Τετάρτη 17/10/2012.



Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πειραιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου