Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

STAND BY ME...ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ



 

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, 20:00
Ρομάντσο | Αναξαγόρα 3-5
Είσοδος ελεύθερη
Επιμέλεια φωτογράφισης: Ιωάννα Χατζηανδρέου
Διοργάνωση: didee.gr

Στάσου πλάι μου.


Το urban life magazine Didee σας προσκαλεί την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 στην έκθεση φωτογραφίας Stand by me στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα).
Πενήντα πρόσωπα της πόλης φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους για καλό σκοπό: Στάθηκαν δίπλα σε αυτόν που αγαπούν για να βοηθήσουν κάποιον που το έχει ανάγκη.
Τα πορτραίτα που προέκυψαν θα πωλούνται σε δύο μοναδικά αντίτυπα την βραδιά της έκθεσης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον κοινωνικό φορέα «ΚΛΙΜΑΚΑ»  για την αρωγή του Προγράμματος Στήριξης Αστέγων. 




Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Ιωσήφ Αλεξιάδης, Πάνος Γεωργίου και  Ιωάννα Χατζηανδρέου.
Την έκθεση θα καλύψουν με live gigs οι Smacking Lips, Cruel Anagrams και Suicide Bond, ενώ το event θα στηρίξουν με DJ sets η Miss Linenwood και ο Tareq.
Line up:
20:00 Miss Linenwood (DJ set)
21:00 Smacking Lips (Live)
21:30 Cruel Anagrams (Live)
22:00 Suicide Bond (Live)
22:30 Tareq (DJ set)
*Κάθε πορτραίτο πωλείται στην συμβολική τιμή των 10 €.
Didee | urban life magazine
Αφιερωμένο στην αστική αισθητική και στην ζωή της πόλης σήμερα, το Didee επιδιώκει μέσα από πρωτότυπες και «φρέσκες» ιδέες  να φωτίσει όλες τις πτυχές της urban κουλτούρας και να μυήσει το αναγνωστικό κοινό σε έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης της αστικής καθημερινότητας.

Μέσα από τις μόνιμες στήλες του, συγκεντρώνει ένα πλούσιο περιεχόμενο, μεταβαλλόμενο ανάλογα με τις τάσεις και τις εναλλαγές του urban στοιχείου, γύρω από το οποίο κινείται πιστά: Everyday heroes της πόλης, τέχνες, events, μουσική, style guide, νέες αφίξεις, αξιόλογες πρωτοβουλίες και οτιδήποτε συμβαίνει τώρα γύρω μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου